Spaans in Nijmegen . Spaanse Lesboeken . Spaanse les via Skype

Spaanse Les via Skype

Leer Spaans via Skype voor slechts € 29,50 per uur privéles


Spaans via Skype

Behalve privélessen Spaans in Nijmegen, geef ik ook Spaanse les via Skype. Het internet bestaat niet voor niets.

De kosten: slechts € 29,50 per uur privéles.

Het is vaak lastig om een geschikte cursus in de buurt te vinden. En als er al een cursus is biedt die misschien niet wat je zoekt, vinden de lessen plaats op een voor jou onmogelijk tijdstip of gooien reisplannen roet in het eten. Al die beperkingen kunnen van tafel, want ik ben 's ochtends, 's middags, 's avonds en eventueel ook in het weekend bereikbaar via Skype. En nog zoiets; waar kan vind je betaalbare lessen?

Om met dat laatste te beginnen; betaalbaar Spaans leren kan bij mij, want commerciële overwegingen staan beslist niet voorop. En flexibel? Je zegt het maar! Of je eens per maand wat aan Spaanse conversatie wilt doen of elke dag grammatica komt stampen, het kan allemaal. Wanneer wil je les? 's Ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend; we vinden wel een geschikt moment .

Jij bepaalt
- Wat je leert
- Wanneer je leert
- In welk tempo je leert
- Wanneer je les wilt hebben

Je betaalt
- € 29,50 per uur privéles

Privéles voor de prijs van groepsles
- Via Skype

Vraag gerust mijn Skype-adres voor een vrijblijvend 'kennismakingskwartiertje' (zoals ik dat noem).

Contact:


Op deze website
- Spaans in Nijmegen
- Mijn favoriete Spaanse lesboeken
- Spaanse les via Skype


Wie

"Sinds ik in Nederland woon heb ik gemerkt dat er hier veel belangstelling is voor de Spaanse taal. Zo ontstond het idee les te gaan geven in die taal, mijn moedertaal. Niet op een commerciële manier maar gewoon thuis met een kop thee erbij, en heel Nederlands; een koekje. Aan commerciële prijzen doe ik ook niet. Bij mij krijg je privéles voor de prijs van groepslessen".

Isabel van Veen-BenjumeaIsabel specialseerde zch tijdens haar rechtenstudie ook in haar moedertaal Spaans. De reden? 'Een advocaat die zich niet goed uit kan drukken heeft zijn beroep maar half geleerd'.